Een ogenblik geduld a.u.b.

Docentenconcert Viool en Cello

maandag 29 april 2024

Een concert verzorgd door de docenten Inge Muntendam, viool en Arjan van der Boom, cello.

Een programma van diverse componisten met verschillende stijlen, zoals Bach, Clarke, Gliere, Händel/Halvorsen en Villa-Lobos.

Inge Muntendam:

Inge kreeg haar eerste vioollessen vanaf haar 14e. In 2009 is ze afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij Veselina Manikova en Kati Sebestyen. Daarna begon ze aan de Master-opleiding van het conservatorium in Zwolle en studeerde hier bij Adriaan Stoet. In 2012 studeerde ze daar ook succesvol af. Tijdens de studie heeft Inge aan veel festivals en masterclasses meegedaan, in binnen-  en buitenland. Momenteel geeft Inge op verschillende locaties vioolles, zoals voor Het Kunstkwartier en heeft thuis privéleerlingen. Ze is ook actief als kamermusicus in verschillende samenstellingen. Op projectbasis doet ze orkestprojecten.

Arjan van der Boom:

Arjan is afgestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle als docerend musicus cello bij Maria Hol. Hij studeerde hiervoor van 1983 tot 1989. In 1992 behaalde hij het diploma uitvoerend musicus cello. Hiervoor studeerde hij bij Jeroen Reuling, eveneens aan het Zwols Conservatorium. Zowel tijdens als na zijn studie volgde hij nog cursussen geluidstechniek, kamermuziek, didactiek aan kinderen, arrangeren, etc. Ook bekwaamde hij zich op de contrabas. Arjan is als cello- en contrabasdocent verbonden aan diverse centra voor de Kunsten, waaronder Het KunstKwartier. Tevens is hij coach bij diverse orkesten, en heeft hij een eigen muziekuitgeverij. Arjan speelt in diverse ensembles, waaronder Filharmonie Noord.

 

Zondagmiddag 12 mei 2024

St. Jozefkerk, De Gast 38, 9801 AE Zuidhorn

Aanvang : 15.00 uur

 

Gratis toegang!