Een ogenblik geduld a.u.b.

Muziek

 

Stel je voor dat je zelf muziek kunt maken op jouw favoriete instrument of de sterren van de hemel kunt zingen. Er is maar één manier om die droom te verwezenlijken: muziekles nemen! 

Het KunstKwartier is het juiste adres voor muziekles in de gemeente Westerkwartier. Misschien begin je helemaal bij het begin en heb je nog nooit een instrument bespeeld. Of ben jij een absoluut toptalent, op zoek naar begeleiding. Er zijn muzieklessen voor alle niveaus en alle leeftijden. 

Bij Het KunstKwartier werken de docenten samen aan kleinschalige en grote uitvoeringen waar je je muzikaliteit ten gehore kan brengen. Op die manier proberen wij de perfecte leeromgeving te creëren met een goede balans tussen ontdekken, leren en meedoen. 

Kom zelf ervaren hoe ongelofelijk veel voldoening muziek kan brengen!

Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Neem contact op met je favoriete docent(e) voor een gratis proefles! Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

 <

Docenten


Onze muziekdocenten staan regelmatig zelf op het podium; als muzikant in een band of orkest of als dirigent van een koor, orkest of ensemble. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.


Bekijk alle docenten