Een ogenblik geduld a.u.b.
Je hebt gekozen voor:

Slagwerk & Drums

De veelzijdigheid van slagwerk kent geen grenzen. Westers, Zuid-Amerikaans, Caraïbisch, Afrikaans, Oriëntaals. Ieder continent kent eigen muziekstijlen en iedere stijl kent zijn eigen ritmes en de eigen specifieke instrumenten daarbij.
Drums, conga’s, timbales, bongo’s, cajon, djembé, pauken, snaredrum; slagwerk is dus meer dan alleen drummen.
Slagwerk zijn ook veel melodische instrumenten: xylofoon, vibrafoon en marimba.
Bij Slagwerk & Drums mag je het allemaal leren bespelen. Het warme geluid van een marimba hoor je steeds vaker in de achtergrondmuziek van tv programma’s. De virtuositeit van de xylofoon is voor velen een uitdaging en het mooie geluid van de vibrafoon is, naast solo, ook ideaal voor begeleiden van (blaas)instrumenten of in ensembles.

Slagwerk & Drums bereidt jou voor om mee te kunnen spelen in bijvoorbeeld een harmonie- fanfareorkest of slagwerkensemble, waar je een hele keur van instrumenten te bespelen krijgt. 
Slagwerk & Drums stoomt je klaar om mee te spelen in bijv.de drumline van een show- of marchingband, waar je met een selecte groep specialisten gezamenlijk de ritmische motor bent.

Per leerling zullen de wensen anders zijn.Dat maakt Slagwerk & Drums tot een van de meest veelzijdige cursussen die Het KunstKwartier te bieden heeft.