Een ogenblik geduld a.u.b.

Contactgegevens

0617754749
joostvanderbeek@gmail.com

Lesdag/tijd/plaats

Op dinsdag van 14:00 - 19:00 in MFA Grootegast
Op woensdag van 14:45 - 19:30 in MFA Grootegast
Cursussen

Joost van der Beek

Joost van der Beek is professioneel gitarist, componist en gitaardocent met een brede muzikale interesse. Hij studeerde in 2011 af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. In 2014 behaalde Joost zijn Master of Arts graad aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens deze masteropleiding studeerde hij een jaar in Californië aan het Los Angeles College of Music, om zich verder toe te leggen op de jazzrock/fusion muziek. Hij heeft in Los Angeles onder andere lessen gevolgd bij Allen Hinds, Brad Rabuchin, Jerry Watts en Ralph Humphrey.

Joost heeft zich door de jaren geprofileerd als allround gitarist. Door zijn passie voor uiteenlopende muziekstijlen heeft hij zich onder andere toegelegd op pop, rock, funk en jazz.

 

Gitaardocent

Ben je een gevorderd gitarist en wil je je skills bijslijpen? Of begin je net met gitaarspelen en wil je op les? Als gediplomeerd gitaarleraar help ik graag om je gitaarvaardigheden (verder) te ontwikkelen en tegelijkertijd zoveel mogelijk plezier te beleven aan je gitaarspel.

Ik ben afgestudeerd als uitvoerend en docerend gitarist aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle (Master). Daarvóór ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen (Bachelor).

Waar en wanneer

Dinsdag       MFA gebouw Grootegast

Woensdag  MFA gebouw Grootegast