Een ogenblik geduld a.u.b.

Contactgegevens

+31649022106
karcellob@gmail.com

Lesdag/tijd/plaats

Op maandag van 15:45 - 17:30 in IKC Marum
Cursussen

Karoun Baghboudarian

Karoun is theoriedocent op het Prins Claus Conservatorium en cellodocent in de DoMu afdeling. Vanaf 2016 is ze productieassistent en educatief medewerker bij het Hello Cello Orkest-Cello Biënnale. Daarnaast is zij docent bij MuziekHuis050, ’t Clockhuys, KunstKwartier en Kielzog. Vanaf begin 2022 is ze cellist in het team van Muziek aan Bed. Ze speelt met verschillende ensembles en orkesten o.a. Nootstroom en MezzopTrio.

In 2018 behaalde Karoun het Master Diploma ILT- Cello aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen en begon met haar “Kiddy Orchestra”  op verschillende plekken in Noord-Nederland. Vanaf 2019 is zij betrokken bij het KunstKwartier.

Haar muzikale carrière is in Damascus- Syrië begonnen in 2003, na het afstuderen aan het Conservatorium voor cello en gehoortraining. Ze speelde in het Syrian National Symphony Orchestra vanaf de oprichting tot 2015. Ze gaf celloles aan de Stedelijke Muziekschool en gehoortrainingles aan het Conservatorium, the "Higher Intitut of Music".

In 2010 heeft zij het  “Kiddy Orchestra”- een unieke avant-garde project- opgericht in Syrië voor kinderen tussen de drie en zeven jaar oud.