Een ogenblik geduld a.u.b.

Contactgegevens

0625328952
inge_muntendam@hotmail.com

Lesdag/tijd/plaats

Op dinsdag van 15:40 - 16:00 in CCZ (Cultureel Centrum Zuidhorn)
Op woensdag van 16:00 - 17:30 in MFA Grootegast
Op donderdag van 14:30 - 18:05 in CCZ (Cultureel Centrum Zuidhorn)
Cursussen

Inge Muntendam

In 2009 ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij Veselina Manikova en Kati Sebestyen en in 2012 heb ik mijn Master opleiding voltooid aan het ArtEZ conservatorium bij Adriaan Stoet. Tijdens mijn studie heb ik verschillende keren aan festivals en cursussen meegedaan waar ik veel inspirerende masterclasses heb gevolgd. Waaronder een aantal keren het Peter de Grote Festival in Groningen waar ik masterclasses volgde bij Moshe Hammer, Emmy Verhey en Phillip Graffin. 
Inmiddels geef ik al meer dan 10 jaar vioolles. Vanaf 5 jaar kunnen kunnen kinderen bij mij beginnen met les. We beginnen dan spelenderwijs. Ook geef ik met veel plezier les aan volwassenen. Beginners, maar ook volwassenen die vroeger les hebben gehad en het weer willen oppakken zijn van harte welkom. Ik besteed aandacht aan de techniek van het vioolspelen, houding en muzikaliteit. Daarnaast zoeken we mooi repertoire uit, bijvoorbeeld naar voorkeur of wat op dat moment nodig is. Ook zal ik regelmatig met duetten aankomen in de les, omdat ik van mening dat samenspelen met je docent heel waardevol is. Tijdens mijn Master opleiding heb ik onderzocht wat de bewegingstechniek Alexander Techniek kan betekenen voor het vioolspelen. Houding heeft namelijk veel invloed op bijvoorbeeld klank kwaliteit. 

Naast het lesgeven speel ik ook kamermuziek. Met pianist Jan de Roos vorm ik een viool-piano duo en treden we regelmatig samen op. 

 

Lijkt vioolspelen je leuk, neem contact op voor een vrijblijvende proefles. 

Cursussen